fbpx

Почесна Амбасадорка Львова Валентина Чоп’як організувала міжнародний симпозіум «SMART LION»

Почесна Амбасадорка Львова Валентина Чоп’як організувала міжнародний симпозіум «SMART LION» Коментарі Вимкнено до Почесна Амбасадорка Львова Валентина Чоп’як організувала міжнародний симпозіум «SMART LION»

26 вересня у Львові відбувся щорічний Міжнародний симпозіум «SMART LION». Подію організовувала Почесна Амбасадорка Львова – Валентина Чоп’як. 

Також до організаторів долучився Український католицький університет за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Львівської міської ради.

Тема цьогорічного симпозіуму – «Реабілітація в Україні». Під час заходу науковці, реабілітологи, фізіотерапевти, ерготерапевти, психотерапевти, психологи, психіатри, імунологи, ендокринологи та представники інших спеціальностей говорили про нові методиками реабілітації та програми інноваційних технологій у медицині, щоб забезпечити якісне лікування українців, які постраждали внаслідок російського вторгнення в Україну.

Серед спікерів події були відомі українські та міжнародні експерти, що працюють над розробкою та впровадженням питань реабілітації у практичну медицину.

Поширити: