fbpx

Знайомтесь! Тетяна Струк – Почесна Амбасадорка Львова

Знайомтесь! Тетяна Струк – Почесна Амбасадорка Львова 0 comment

Команда Львівського конференц-бюро вже встигла ближче познайомитися з Почесними Амбасадорами 2019-2021, яких було обрано на 5-й ювілейні Галі у листопаді 2019. Радо хочемо більше розповісти і вам про тих, хто своєю працею, авторитетом, знаннями промоціює місто на національній та світовій арені.  Знайомимося ближче з директоркою Лінгвістичного Центру, викладачкою і консультантом із технологій перекладу у вишах, авторкою книг із перекладу Тетяною Струк.seasonal-conference-chart-1Керуючи бізнесом з 1997 року, Теятна Струк створила успішну компанію, яка є одним з лідерів індустрії перекладів України. Лінгвістичний Центр бере активну участь у розвитку перекладацької галузі України. Його команда  щорічно організовує конкурс перекладачів для старшокласників, впроваджує нові предмети у навчальні програми вишів, лекції, займається підготовкою викладачів перекладу, організацією практики для студентів, проведенням майстер-класів, вебінарів, семінарів і конференцій для перекладачів, підтримкою інноваційних проектів.

Пані Тетяна членькиня багатьох українських та міжнародних асоціацій. Зокрема, вона належить до:

  • Американської асоціації перекладачів;
  • Асоціації з глобалізації та локалізаці;
  • Європейської асоціація мовної галузі, у якій також є національним координатором програми ELIA Exchange в Україні. 

Вона  багаторічний член Програмного комітету Української конференції перекладацької галузі UTIC. Учасник журі міжнародних конкурсів з перекладу. Переможниця Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у номінаціях «Письмовий та усний переклад/Локалізація».

seasonal-conference-chart-2

А ще авторка проекту «Усе попереду», співавторка перекладацького проекту «Клаптикова ковдра». І звісно, Тетяна Струк організаторка багатьох конференцій,  численних вебінарів, спрямованих на популяризацію та розвиток перекладацької професії.

З 2002 року організовує конкурс перекладачів серед старшокласників «Львів Європейський» (більше 8 тис учасників). У 2016 році провела міжнародний конкурс з локалізації відеоігор.

seasonal-conference-chart-3

Знайомтесь ближче з справжнім професіоналом своєї справи, яка 20 років працює у лінгвістичній сфері, Тетяною Струк  у коротенькому проморолику.

 

 

 

Поширити: