fbpx

Тетяна Струк, Почесна Амбасадорка Львова, стала головою української філії Women in Localization

Тетяна Струк, Почесна Амбасадорка Львова, стала головою української філії Women in Localization Коментарі Вимкнено до Тетяна Струк, Почесна Амбасадорка Львова, стала головою української філії Women in Localization

28 жовтня 2020 року міжнародна професійна організація Women in Localization (W.L.) анонсувала відкриття філії в Україні. Головою стала Тетяна Струк, керівниця перекладацької компанії Лінгвістичний Центр® і Почесна Амбасадорка Львова.

У керівну команду української філії також увійшла ще одна львів’янка – Ірина Лебедєва, компанія ILTech Translations, а також представниці компаній, які працюють у галузі локалізації: Марта Черешньовська, Lilt, Марія Малихіна, Технолекс, Олеся Зайцева, Just Translate It, Ірина Туловська, Postmodern Postproduction.

«Можливість стати частиною міжнародної спільноти дозволяє нам брати участь у розвитку цієї галузі, бути українським голосом організації, яка об’єднує представниць найкрупніших і найпотужніших технологічних компаній світу», – каже Тетяна Струк, Голова філії. «Наша мета – об’єднувати жінок, допомагати в кар’єрному розвитку та переймати досвід у найкращих фахівців з усього світу.»

Відкриття філії відбудеться 11 листопада 2020 року об 11:00 і буде транслюватись з офлайн студії Львівського конференц-бюро. Під час церемонії представниці керівної команди розкажуть про цілі організації й поділяться планами на найближчі місяці. Запрошеними гостями події є Дженіфер Вела-Валідо з компанії Expedia Group, голова британської філії, та Ірина Рибнікова, Positive Technologies, геоменеджерка Women in Localization. Також до події приєднаються представниці компаній, які підтримали церемонію відкриття: ProZ.com, UTICamp, TransTools, Technolex.

До події, а також до української філії й сторінок у соціальних мережах (Facebook, LinkedIn) можуть долучитись усі, хто працює у у сфері глобалізації, локалізації, інтернаціоналізації та перекладу та підтримує принципи рівності всіх фахівців у галузі, незалежно від статі.

«Ми щасливі від того, що сім’я Women in Localization поповнилась новою філією», – каже Лой Сірл, президентка організації Women in Localization. «Відкриття філії у такі непрості часи: ці жінки зробили неможливе! Вітаємо, українська філія. Ви просто неймовірні!»

Women in Localization (W.L.) була заснована в 2008 р. у Сан-Франциско, США, і є провідною професійною організацією, яка створює міжнародну спільноту для професійного розвитку жінок у сфері локалізації. Зараз організація налічує більше 5000 учасниць у 26 філіях у різних країнах. Більше можна дізнатись тут.

Поширити: