fbpx

Валентина Чоп’як, Почесна Амбасадорка Львова, організувала міжнародну медичну конференцію «Різдвяні читання»

Валентина Чоп’як, Почесна Амбасадорка Львова, організувала міжнародну медичну конференцію «Різдвяні читання» Коментарі Вимкнено до Валентина Чоп’як, Почесна Амбасадорка Львова, організувала міжнародну медичну конференцію «Різдвяні читання»

10-11 грудня 2020 року у Львові відбулася онлайн міжнародна конференція з циклу «Різдвяні читання», яку  проводить кафедра клінічної імунології та алергології Львівського національного університету імені Данила Галицького. Організаторка конференції – Почесна Амбасадорка Львова Валентина Чоп’як.

Тема цьогорічної конференції, присвячена актуальній проблемі людства «ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ: COVID 19 ТА ІМУНОКОМПРОМЕТОВАНІ ПАЦІЄНТИ». Близько 500 учасників з різних куточків України та інших країн слухали виступи спікерів з США, Великобританії, Індії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Польщі, Білорусі, брали участь в дискусії, задавали та відповідали на питання на 17-ти наукових та практичних майданчиках.
Конференція була структуризована на Пленарне засідання «Виклики COVID 19 та готовність соціуму до протидії», та 4 секційні засідання, які мали свої підсекції.

Поширити: