fbpx

Мирослава Новосільська, Почесна Амбасадорка Львова, стала медалісткою Міжнародної конференції у Дубаї

Мирослава Новосільська, Почесна Амбасадорка Львова, стала медалісткою Міжнародної конференції у Дубаї Коментарі Вимкнено до Мирослава Новосільська, Почесна Амбасадорка Львова, стала медалісткою Міжнародної конференції у Дубаї

10-11 грудня у Дубаї відбулася V Міжнародна конференція та виставка дерматології та естетичної медицини на Близькому Сході (The Fifth Middle East International Deramatology & Aesthetic Medicine Conference & Exhibition (MEIDAM)). Медалісткою міжнародного заходу стала Почесна Амбасадорка Львова Мирослава Новосільська. Її виступ на тему «Безопераційне лікування шрамів та рубців» отримав найвищу нагороду. 

Конференція зібрала долідників та клініцистів з усього світу, які протягом двох днів обмінювалися досвідом, налагоджували партнерські стосунки.  Доктор Мирослава Новосільська стала єдиним представником від України. Під час доповіді вона представила останні авторські розробки в галузі дерматології та естетичної медицини, поділилася інноваційними методами лікування шрамів, в яких поєднала знання з дерматології, дерматохірургії та естетичної медицини.

 

Поширити: