fbpx

Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, взяв участь у конференції здоров’я родини

Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, взяв участь у конференції здоров’я родини Коментарі Вимкнено до Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, взяв участь у конференції здоров’я родини

4-25 жовтня 2021 р. у Каліській Академії імені Президента Станіслава Войцеховського у Польщі відбулася ІІ Всесвітня конференція здоров’я родини. Захід пройшов за участі Всесвітнього інституту здоров’я сім’ї та Інституту «Європейська обсерваторія нерівностей у здоров’ї». Участь у конференції взяв Почесний Амбасадор Львова Андрій Базилевич. 

Науковий форум став продовженням обговорення стану здоров’я сімей, проведеного під час першої конференції, що відбулася в Каліші 9-10 червня 2019 року.

Метою конференції було створення міжнародного форуму для обміну та аналізу результатів досліджень, проведених у Польщі та в усьому світі, спроба визначити нові напрямки досліджень та обговорення актуальних загроз здоров’ю сім’ї у період криз і війни.

Учасниками заходу стали фахівці з Польщі, Великобританії, Канади, Ізраїля, України, Мозамбіку.

Андрій Базилевич – представник Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини, президент Світової федерації українських лікарських товариств увійшов до наукового комітету заходу. Він виступив з доповіддю на тему «Зародження та розвиток сімейної медицини в Україні».

Тематика доповідей на конференції була зосереджена на таких проблемах, як розвиток охорони здоров’я в Польщі, з особливим акцентом на 1990-2020 рр.; охорона здоров’я сім’ї в Польщі, Ізраїлі, Україні та Мозамбіку; розвиток охорони здоров’я в Центральній Європі; пандемія коронавірусу; куріння та епідеміологія захворювань, пов’язаних із тютюнопалінням; вживання алкоголю та епідеміологія алкоголізму; права людини під час збройних конфліктів тощо.

Поширити: