fbpx

Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, спільно з партнерами залучили медичної допомоги на понад 1 мільйон євро

Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, спільно з партнерами залучили медичної допомоги на понад 1 мільйон євро Коментарі Вимкнено до Андрій Базилевич, Почесний Амбасадор Львова, спільно з партнерами залучили медичної допомоги на понад 1 мільйон євро
Європейський форум медичних асоціацій (EFMA), Всесвітня медична асоціація (WMA), Постійний комітет європейських лікарів (CPME) та Ізраїльська медична асоціація (IMA) передадуть медичної допомоги на понад 1 мільйон євро. 
Це і турнікети для військових, і кровоспинні бандажі, і ліки для цивільних, які складно знайти, зокрема медикаменти для дітей, які страждають від ендокринних захворювань. Перша частина вантажу – дороговартісні і потужні антибіотики, кровоспинні, обезболюючі та гормональні – на загальню суму 37 500 гривень вже передані в Перше територіальне медичне об’єднання міста Львова. Частина прибуде найближчим часом. Допомогу уже внесли у бази МОЗ, тож медзаклади можуть готувати потребу. Медикаменти зможуть отримати і волонтери, які працюють у гарячих точках.
Курує процес передачі медикаментів Почесний Амбасадор Львова Андрій Базилевич. Ще на початку війни він звернувся до партнерських організацій за допомгою. І ось перші вантажі вже у Львові.
Нагадаємо,  Європейський Форумом медичних асоціацій (EFMA) цьогоріч планував провести у Львові 38 конференцію. Організатори переконані, що захід все ж відбудеться у Львові.
Поширити: