fbpx

Роман Кізима, Почесний Амбасадор Львова, реалізував міжнародний проект у медичному центрі Львова

Роман Кізима, Почесний Амбасадор Львова, реалізував міжнародний проект у медичному центрі Львова Коментарі Вимкнено до Роман Кізима, Почесний Амбасадор Львова, реалізував міжнародний проект у медичному центрі Львова

Завдяки постійній співпраці з дитячою лікарнею США – St. Jude Children’s Research Hospital, та активному членстві в Євразійському альянсі дитячих онкологів програми ST Jude Global SIOP Роману Кізимі з колегаим вдалося реалізувати ще один важливий міжнародний проект. 

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр включили в американський проект з лікування важких форм раку.

В рамках проекту медичні та наукові дані усіх випадків злоякісних хвороб пацієнтів лікарні стануть частиною всесвітньої бази даних, а львівські лікарі матимуть доступ до реєстру онкохворих дітей у різних країнах світу. У будь-який час за потреби вони зможуть подивитися, як лікують те чи інше онкозахворювання в Швейцарії, США, Австралії тощо. Хворим дітям це відкриває можливість отримувати найсучасніше лікування. У лікарню вже закупили мережеве обладнання та комп’ютерну техніку, провели сертифікований тренінг команди дослідників.

Роман Кізима є членом Євразійського альянсу дитячих онкологів програми ST Jude Global SIOP. Неодноразово брав участь у конференціях та сажуваннях в інших країнах. Саме за його ініціативи та за підтримки Львівського конференц-бюро  Львів виборов право на проведення міжнародної конференції дитячих лікарів-онкологів, організатором якої є St. Jude Children’s Research Hospital. Захід запланований на період закінчення всіх карантинних обмежень. 

Детальніше за посиланням.

 

 

Поширити: