fbpx

Ігор Новицький, Почесний Амбасадор Львова, організував симпозіум офтальмологів

Ігор Новицький, Почесний Амбасадор Львова, організував симпозіум офтальмологів Коментарі Вимкнено до Ігор Новицький, Почесний Амбасадор Львова, організував симпозіум офтальмологів

16-17 липня у Львові відбувся міжнародний симпозіум «Retina». До міста завітали 450 делегатів з різних куточків України, щоб обмінятися досвідом з лікування проблем зору, підвищити наукові та практичні знання в галузі офтальмології. Ще 350 учасників змогли онлайн послухати доповідачів з України, США, Німеччини, Австрії, Італії, Польщі, Туреччини, Єгипту, Грузії, Греції. Тема цьогорічного заходу –  «Виклики вітреоретинальної хірургії». Організатор заходу у Львові є Почесний Амбасадор Ігор Новицький – головний лікар Медечного Центру «Oculus».

Вже вкотре симпозіум збирає у Львові кращих фахівців країни для підвищення професійних  знань у сфері охорони здоров’я, розвитку медицини і вдосконалення методів надання ефективної медичної допомоги. Цього року отриману інформацію та досвід медики  зможуть використати для допомоги пацієнтам з питань вітреоретинальної хірургії, адже під час лекцій виставки та сесій обговорили різні підходи до оперативного лікування захворювань склистого тіла і сітківки, дізналися унікальні методи і техніки у вітреоретинальній хірургії. 

Захід відбувся за підтримки Львівського конференц-бюро в рамках програми «Пакет підтримки».

Поширити: