fbpx

Знайомтесь! Олег Яськів – Почесний Амбасадор Львова

Знайомтесь! Олег Яськів – Почесний Амбасадор Львова Коментарі Вимкнено до Знайомтесь! Олег Яськів – Почесний Амбасадор Львова

Команда Львівського конференц-бюро знайомить ще з одним новообраним Амбасадором, директором Центру Шептицького, Українського Католицького Університету – Олегом Яськівом. 

Пан Олег є доктором технічних наук, старшим науковим співробітником, проректор з науки УКУ. Довгі роки він успішно займався науковою роботою у Фізико-механічному інституті Національної академії наук України, а протягом останніх кількох років працював на посаді заступника директора з наукової роботи Інституту. Він автор багатьох наукових публікацій, член Наукового Товариство ім. Т.Г. Шевченка. Активний організатор та співорганізатор конференц-подій у Центрі Шептицького. У 2018 році голова оргкомітету Конференції бібліотекарів «Koha-ton» Інтерактивний захід зібрав бібліотекарів з усієї України. На ньому обговорювали питання автоматизації бібліотечних процесів, специфіку процесів переходу Централізованої бібліотечної системи для дітей на АБІС Koha.

Олег Яськів є головою правління аналітичного центру «Європейський діалог», який підтримує ініціативм, спрямовані на зміцнення толерантності і кращого розуміння процесів європейської інтеграції, встановлення партнерських відносин між організаціями громадянського суспільства як в Україні, так і за її межами.

Почесний Амбасадор є засновником і керівником першого і найбільшого у Львові Кіноклубу (1997-2016), а також засновником і головним редактором сайту “Простір кіно”. Автор книги “Вечір з кіно. Путівник по світу кіно”.

Знайомтесь ближче з професіоналом свої справи – Олегом Яськівом у короткому проморолику.

Поширити: